Национализацията на руско имущество е санкция спрямо управляваната от Путин

...
Национализацията на руско имущество е санкция спрямо управляваната от Путин
Коментари Харесай

Сандов подкрепи идеята за национализация на руско имущество у нас: В Европа го правят

Национализацията на съветско имущество е глоба по отношение на ръководената от Путин и Кремъл страна и по отношение на метода, по който тя агресира с страна, който ни е доста близка. Национализацията на съветско имущество има и по други места в Европа. Това е мярка, която цели да покаже, че България няма да търпи връзки с страна, в която има сходно ръководство. Това съобщи в студиото на "Лице в лице " по bTV вицепремиерът и министър на околната среда и водите Борислав Сандов.
Припомняме, че през днешния ден от парламентарната естрада съпредседателят на "Демократична България " Христо Иванов предложи концепцията българската страна да национализира съветско имущество, най-много активи на съветската петролна компания "Лукойл ".
Путинизацията доближи своите крайни размери, тази външна и нова обстановка изисква едно адаптиране, изисква нови ограничения, аргументира се още вицепремиерът.
По тематиката с проблема към затварянето на Топлоелектрическа централа "Марица " 3 Сандов съобщи, че предприятието "ще проработи тогава, когато бъдат изпълнени съответните правила ".
Виждаме едно остаряло дружество, което трови жителите на Димитровград и ние трябваше да преустановим това нарушаване. Това дружество просто не подхожда на условията. Който го види, ще разбере, че се връщаме с над 60 години обратно, разяснява министър Сандов.
Той посочи, че митингът на служащите е обективен, само че той би трябвало да е ориентиран не към страната, а към работодателя.
Кога ще бъде отворено, когато бъдат изпълнени всички условия. Трябва да се работи в нормите, уточни още Сандов.
Вицепремиерът акцентира, че освен Топлоелектрическа централа "Марица " 3, само че всички предприятия би трябвало да работят съгласно нормите на европейското и българското законодателство.
Еднакво строги сме към всички. Законът би трябвало да се ползва еднообразно, с цел да няма двоен стандарт, предизвести районният министър.
По отношение на въглищните централи Борислав Сандов изясни, че затварянето им ще бъде отсрочено, само че през лятото ще бъдат принудени да работят на по-нисък потенциал от порядъка на 40% от опциите си, като през зимата ще могат да работят още веднъж при цялостния си потенциал.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР