Националите за Купа „Дейвис“ Димитър Кузманов и Адриан Андреев записаха

...
Националите за Купа „Дейвис“ Димитър Кузманов и Адриан Андреев записаха
Коментари Харесай

Григор запази позицията си, нови рекорди за Кузманов и Андреев

Националите за Купа „ Дейвис “ Димитър Кузманов и Адриан Андреев записаха рекордни класирания в оповестените през днешния ден международни класации. Първата ракета на България Григор Димитров резервира 21-ата си позиция. Той трябваше да взе участие тази седмица на шампионата в Лос Кабос, само че се отхвърли.

Кузманов прогресира с пет позиции до 233-ото място. В понеделник пловдивчанинът ще играе на чалънджъра на клей в Тампере, Финландия, против шестия подложен Кимер Копеянс от Белгия.

Андреев също изкачи пет позиции до №333. Той също ще взе участие на чалънджър, само че в Порсобланко, Испания, на твърди кортове. 20-годишният софиянец ще играе довечера против представителя на домакините Блас Руис Ромеро, който не попада в ранглистата на АТР. Александър Лазаров се изкачи с 15 места до №518.

На върха няма промени. Води Новак Джокович, следван от Даниил Медведев и Рафаел Надал.

При дамите Цветана Пиронкова още веднъж е 103-а в света. Виктория Томова загуби осем места и е 117-а в класацията. Тази седмица тя ще взе участие на WTA 250 шампионата в Палермо. Томова е пета в схемата и в първия кръг ще срещне участващата с „ уайлд кард “ италианка Лучия Бронзети. В топ 500 на ранглистата от българките са още Изабелла Шиникова (№221), Елица Костова (№270) и Гергана Топалова (№500).

Ашли Барти продължава да води, следвана от Наоми Осака и Арина Сабаленка.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР