Национален протест на пътните фирми ще се състои между 16

...
Национален протест на пътните фирми ще се състои между 16
Коментари Харесай

Пътни фирми от Видин и Монтана излизат на протест

Национален митинг на пътните компании ще се състои сред 16 и 17 часа през днешния ден в цялата страна макар снощните диалози с представители на държавното управление за спрените заплащания. Държавата има предложение за решение на проблема по договорите за настоящо поддържане и ремонт на пътищата. В основни точки от пътната инфраструктура във всички области на страната пътните компании ще показват недоволството си.
"Да заострим вниманието на обществото, че се забавят някои процеси по подготовката за зимния интервал. Има закъснение по много други действия в АПИ. И също така, не сме получавали от много време пари, нито се разрешава да се фактурират към този момент сертифицирани действия. Има още прекалено много елементи за доуточняване и във финансов, и в юридически аспект ", изясни претекстовете за митинга ръководителят на управителния съвет на браншовата камара „ Пътища “ Стефан Чайков.
В Северозападна България представители на пътните компании ще стачкуват на две места - на кръстовището на първокласния път Е-79 и второкласния път за Арчар край Видин, както и на кръговото кръстовище за прохода Петрохан в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР