Националът Симеон Славчев коментира казуса с предложението за национализиция на

...
Националът Симеон Славчев коментира казуса с предложението за национализиция на
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Долу ръцете от светинята "Левски"

Националът Симеон Славчев разяснява проблема с предлагането за национализиция на частните лотарии от депутата и водач на политическа партия НФСБ Валери Симеонов. Зимното попълнение на " сините " взе отношение по тематиката, откакто собствеността на клуба Васил Божков съзря " неуважение на конституцията " от " некомпетентни политици " и акцентира, че това ще засегне финансирането на футболния клуб.
НКП на " Левски " желае среща с Бойко Борисов Феновете са обезпокоени след срещата с Васил Божков
На лагера на тима в Сандански Славчев отговори и на въпрос дали в " Левски " са обезпокоени от вероятно отдръпване на Божков.

" Това е надалеч от моите отговорности. Към момента всичко в клуба върви обикновено, футболистите сме съсредоточени върху работата си. Единствено, което бих желал да кажа, е долу ръцете от светинята " Левски ", сподели Славчев.

" Един човек, който размахва някакви планове, желае да вкарва някакви неща. Хората не би трябвало да не помнят последните три години от неговото ръководство какви ги е приключил, по какъв начин се е подигравал с майките на децата с увреждания. И какви неуместни хрумвания е имал освен в европейския, само че и в българския парламент. Но това не е моя работа "


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР