Националът по джудо Янислав Герчев ще претърпи операция на ръцете

...
Националът по джудо Янислав Герчев ще претърпи операция на ръцете
Коментари Харесай

Пловдивчанинът Янислав Герчев ще претърпи операция, под въпрос за Световното

Националът по джудо Янислав Герчев ще претърпи интервенция на ръцете във Франция в идващите дни и е под въпрос за присъединяване на Световното състезание в Доха (Катар), което ще се организира от 7 до 14 май. Герчев е във франция дружно с мениждъра на националния тим Ален Шмит.
Прочетете още
" Герчев през днешния ден или на следващия ден ще претърпи оепрация на двете ръце във Франция. Под въпрос е за Световното състезание. Правим всичко допустимо, с цел да се възвърне. лекарите споделят, че ще отнеме към два месеца ", съобщи доцент Румен Стоилов, президент на БФ Джудо.

Капитанът на националния тим Ивайло Иванов беше награден за състезател на месец януари, откакто завоюва златен орден в категория до 90 кг на шампионата Гран при в Алмада (Португалия). Той получи 17 гласа от спортните редакции.

" Благодаря за това, че оценихте моя труд за следващ път. Надявам се по-често да чуваме български химн и да се знае за България. Продължаваме да гоним медалите, шампионските трофеи. Подготовката върви обикновено, към този момент съм добре след травмата. В понеделник отпътуваме на лагер в Чехия, а по-късно ни следва присъединяване на шампионати Гранд Шлем в грузия и Турция. От 6 май стартира Световното състезание в Катар. Искам да благодаря също на федерацията за спокойствието, което ни обезпечава ", сподели Иванов.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР