Националът на Германия - Йошуа Кимих описа отпадането на тима

...
Националът на Германия - Йошуа Кимих описа отпадането на тима
Коментари Харесай

Това беше най-трудният ден в кариерата ми, призна Кимих

Националът на Германия - Йошуа Кимих разказа отпадането на отбора от Световното състезание като унизително и също по този начин го назова най-лошия миг в кариерата си.

В трагичен край в група Е напред продължиха Япония и Испания. Бундестимът приключи шампионата с единствената си победа – 4:2 над Коста Рика, само че тази победа не оказа помощ изключително на момчетата на Ханзи Флик, които приключват 3-и в групата. Рицу Доан и Ао Танака вкараха за японския тим, който повтори сюжета от мача с Германия и победи Испания с 2:1. “Маншафта ” – четирикратен международен първенец, във второ следващо издание на Мондиала, отпада още в групата, откакто преди този момент в 16 следващи участия не се беше случвало.

" Лично за мене, това е най-лошият ден в моята кариера. Страхувам се, че ще изпадна в психическа дупка. Такива провали ме карат да си мисля, че всичко е обвързвано с моята персона. Определено това е най-трудният ден в кариерата ми на футболист. За повторно отпадаме по този начин на Световно, а сред двете шампионати напуснахме и Европейското на много ранен стадий. Горчиво е, тъй като имаме доста пропуснати благоприятни условия в последните четири години ”, съобщи Кимих пред публицистите след края на срещата с Коста Рика.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР