Националът Добромир Димитров от този сезон е част от състава

...
Националът Добромир Димитров от този сезон е част от състава
Коментари Харесай

Добромир Димитров пред Block Out: Хебър направи много добър отбор! Жадуваме победа срещу Халкбанк в ШЛ

Националът Добромир Димитров от този сезон е част от състава на първенеца Хебър (Пазарджик). 

Разпределителят бе главен диригент на “тигрите ” в последните мачове на отбора в Шампионска лига. Под негово дирижиране българският отличник бе покрай триумф над Берлин РВ в именитата зала “Макс Шелинг Хале ”, след това оказа сериозна опозиция на водача в Групата В - полският Заверче и бе близо да вкара мача в тайбрек, а дуелът бе същински празник за Пазарджик.

Добромир Димитров даде особено изявление за волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out , в което приказва за задачите на Хебър приз този сезон. 
 Добромир Димитров пред Block Out: Винаги съм подготвен да играя за националния тим на България Добромир Димитров пред Block Out: Винаги съм подготвен да играя за националния тим на България
“За страдание загубихме първите си два мача в Шампионската лига, само че чисто отборно се усещаме сносно. Колективът много израстна от началото, когато се събрахме, получават ни се нещата както се вижда в последните ни мачове. Да, имаме и физически проблеми с някои състезатели, само че се стараем да не се демонстрира огромна част от това на игрището ”, съобщи Добромир Димитров във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out .
78  Шампионска лига: Хебър - Заверче 0:0
“Добрите тимове се отличават с това, че даже когато имат проблеми и се наложи промяна на даден играч, те съумяват да излязат като тим от сложните обстановки и мисля, че ние демонстрираме, че сме на прав път. Вече за мача, който следва с Халкбанк се надявам като най-малко да покажем същото лице и да зарадваме публиката с една победа, тъй като за нас е доста значимо да реализираме една победа, която е извънредно чакана и жадувана ”, добави Добри Димитров.
78  Шампионска лига: Хебър - Заверче 0:0
Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР