Натрапчив прахосник“ беше вкаран в затвора за кражба на 80

...
Натрапчив прахосник“ беше вкаран в затвора за кражба на 80
Коментари Харесай

Жена открадна 80 000 паунда от семейна компания, за да купи портмонета от Gucci, Chanel и Louis Vuitton

„ Натрапчив разсипник “ беше вкаран в пандиза за кражба на 80 000 паунда от фамилен бизнес, с цел да финансира склонността си към дизайнерски чанти и екзотични празници.

39-годишната Карли Милър е откраднала десетки хиляди паунда, предопределени да заплати на снабдители, до момента в който е била наета като счетоводител в основания в Кент профилиран производител на бои Creative Ltd. Мейдстоунски съд изслуша Милър употребява огромна част от парите, с цел да изплати задължения.

Но тя също употребява парите, с цел да купува чанти, обувки и аксесоари от първокласни марки като Gucci, Louis Vuitton, Valentino, Chanel и Dolce & Gabbana. Съдът също по този начин чу, че Милър е имала смелостта да вземе £5000 в последния си ден като „ последно ура “.

Тя беше затворена за две години и половина, откакто призна лъжливите си действия на обща стойност £79 439 в 19 заплащания сред януари и май 2022 година Съдът чу, че Милър е почнала да краде шест месеца след новата си роля в компанията Sittingbourne което й дава " цялостен д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР