Натовски войници нахлули въоръжени до зъби в цех до пловдивското

...
Натовски войници нахлули въоръжени до зъби в цех до пловдивското
Коментари Харесай

Натовски войници нахлули по погрешка въоръжени в цех край Пловдив

Натовски бойци нахлули въоръжени до зъби в завод до пловдивското село Чешнегирово и насочили автоматите към служащите с командата " Легни на земята! ". Нищо неподозиращите чиновници в първия момент изтръпнали, а други тръгнали да бягат.
Понеже командата била на британски, мнозина не разбрали какво им споделят, само че при типа на въоръжените рейнджъри едвам не получили удар. Предприятието се намира до оградата на някогашната авиобаза в Чешнегирово, където се организира натовското обучение " Десантни сили " с присъединяване на Съединени американски щати, Италия и България. Случаят станал на 11 май, оповестява Нова телевизия.
 НАТО с следващи учения в Румъния НАТО с следващи учения в Румъния
Шест военни конвоя на НАТО, които ще вземат участие в учението Noble Jump 2021 в Румъния, отпътуваха от Букурещ в петък към Националния съвме...
Седмината бойци били въоръжени до зъби и насочили автоматите към служащите, които вършат съоръжение за рафинерии за. В началото даже не знаели какво става. Рейнджърите минали през пространствата и си тръгнали. Собственикът на предприятието Марин Димитров в този миг отсъствал. След като се съвзели, чиновници му се обадили. Той отишъл в бившето отделение да се разправя и се заканил да съди уредниците на учението. Военните дали обещание инспекция.
Оръжията на бойците, нахлули по простъпка в цеха, били с съоръжения, които не разрешавали да стрелят с бойни патрони. Служителите във компанията обаче нямало по какъв начин да знаят това и се изплашили до гибел. Доста от тях били на успокоителни, защото не могли да преживеят напрежението. Хубаво е, че се е разминало без жертви, тъй като някой от боязън е можел да запрати винкел по неканените посетители, разясняват в Чешнегирово.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР