Наточени новопазарски почитателки на по-малкия син на Тони Стораро съвсем

...
Наточени новопазарски почитателки на по-малкия син на Тони Стораро съвсем
Коментари Харесай

Замерят попфолк певец с дамско бельо

Наточени новопазарски почитателки на по-малкия наследник на Тони Стораро напълно откачиха и без срам си сваляха бельото пред ошашавения Емрах.

Горещите летни подиуми се разиграха по време на Фиестата в Нови Пазар, където четири дни се организират концерти за наслада на феновете на попфолка. Там той извърши няколко свои шлагера, в това число и последната си ария - " Ергенът “. Не за пръв път Емрах е под ударите на феновете си. Наскоро той бе разнасян като египетско провидение от екзалтирани ромчета.

Тенденцията по този начин да се показва фенската обич не е нито от през вчерашния ден, нито единствено по нашите географски ширини. Сутиени летяха и по главите както на родния Криско, по този начин и на канадския рапър Дрейк, който се снабди и с дамски гащи, напомня " Телеграф ".

Със сигурност тази буйна обич се харесва на плейбоя Емрах, който към този момент е сравняван с Енрике Иглесиас, само че без подозрение е разрушил сърцата на влюбените в него тийнейджърки, откакто награби на Слънчака щастливка за задните елементи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР