Натискът върху руските компании се увеличи до максимум, а западните

...
Натискът върху руските компании се увеличи до максимум, а западните
Коментари Харесай

Медведев: Западът оказва максимален натиск върху руските компании

Натискът върху съветските компании се усили до най-много, а западните съперници се занимават с прям обир. Това съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация, ръководител на „ Единна Русия “ Дмитрий Медведев на съвещание на програмната комисия на партията.

„ Виждаме по какъв начин стоят нещата. Виждаме, че натискът върху съветските компании се е нараснал в оптималната степен. Нашите съперници в други страни не подценяват освен беззаконието, в смисъла на европейското или друго право, само че в действителност откровеният обир “, съобщи Медведев.

Медведев посочи, че в такива условия ясната правна рамка е изключително значима за противопоставяне на безскрупулни съперници, враждебни дейности и опити за подкопаване на съветската стопанска система.
„ Говорим за основаване на удобни условия за активността на локалния бизнес в съветска пълномощия и за попречване на изтеглянето на средства в чужбина “, добави Медведев.

„ Необходими са ефикасни механизми за разпределение на данъчната тежест,

новата система ще бъде по-сложна, само че по-справедлива. В сходство с напътствията на президента ви апелирам, дружно със съответните ведомства, да подготвите оферти за модернизиране на фискалната система у нас, тази тематика без подозрение ще бъде извънредно резонансна. Имам поради заслужено систематизиране на данъчната тежест от от позиция на подоходния налог и от позиция на корпоративните налози „ Нуждаем се от ефикасни механизми тук, които ще предотвратят укриването на налози или умишленото подценяване на данъчните заплащания “, разяснява още Медведев.

 

Източник: ТАСС /Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР