Натиск от американското посолство има. Те говорят едно в София,

...
Натиск от американското посолство има. Те говорят едно в София,
Коментари Харесай

Джамбазки: Американците говорят едно в София, а друго в Скопие

Натиск от американското посолство има. Те приказват едно в София, а в Скопие друго. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация във връзка изказванията, че има напън от страна на Съединени американски щати за допустимо по-скорошно начало на присъединителните договаряния на Република Северна Македония с Европейския съюз.

Американската външна политика сега е надълбоко неправилна. Те считат, че би трябвало да одобряват незабавно Сееврна Македония в Европейския съюз в несъгласие на българския интерес, с цел да прогонят Русия от Балканите, което е надълбоко погрешно, съобщи Джамбазки.

Американците се пробват да употребяват съветски тези против България, което е надълбоко обидно. Ако държавното управление ни се поддаде на тези тези, ще падне, акцентира евродепутатът.

Позицията, която изработихме в границите на предходното толкоз подложено на критика ръководство, е най-хубавата. Тази позиция си заслужава да бъде затвърдена с референдум. С нея споделяме, че в Скопие се нарушават правата на македонските българи. Ако някой във властта не го разбере, значи той не е за тан, уточни.

По думите му македонски неправителствени организации са плащали на медии в Европа, с цел да популяризират антибългарски позиции. Те дават доста пари, милиони евро, с цел да не се чува българската позиция, съобщи Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР