Натиреният мъж на Джулиана Гани - фитнес инструкторът Илиян Найденов,

...
Натиреният мъж на Джулиана Гани - фитнес инструкторът Илиян Найденов,
Коментари Харесай

Фитнес инструкторът, който разкри що за стока е Джулиана Гани, си хвана нова кака

Натиреният мъж на Джулиана Гани - фитнес инструкторът Илиян Найденов, с който хубавицата се раздели в края на предходната година с обществен скандал, си има ново гадже. Свалячът от Монтана е забърсал тайнствена хубавица, настояват негови близки.

Според светските хроникьори това е момичето, което Илиян сподели в малко видеостори в персоналния си профил в инстаграм.

В фрагментите в обществената мрежа се вижда по какъв начин синът му е в компанията на непозната хубавица и двамата са се качили на детска количка.

Над фрагментите Найденов написа: " Давид вози кака си Стефи на кабриолета ". Той не дава повече информация за въпросната какичка, само че съгласно осведомени точно това е девойката, която съумя да превземе сърцето на Илиян след тежката разлъка с Гани, написа " Телеграф”.

Двамата с Гани сега са в бракоразвод, като синът им Давид е при него. Илиян бе продуне,след като Джулиана го спипала да води- секрети сексчатове със студентки.

След като още веднъж е свободна жена, Малката Джулка се втурна да обикаля заведения и хотели, а провокативните фотоси, които са нейна запазена марка, не стопират. Наскоро се пусна и в фрагменти от ваната, само че по този начин и не излиза наяве кой е фотографът.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР