Натъпи моментът да започнем с подготовката за едни от най-светлите

...
Натъпи моментът да започнем с подготовката за едни от най-светлите
Коментари Харесай

За късмет и благоденствие – ето как да украсите дома си за Коледа

Натъпи моментът да стартираме с подготовката за едни от най-светлите празници. Вълнението при украсяването на елхата да вземем за пример постоянно е огромно и не утихва с годините. Но знаете ли, че има способи за украса, посредством които с изключение на добра естетична визия, може да си донесете и шанс и благоденствие през новата година? Ако не сте чували за тези способи, останете докрая и изпробвайте някой от тях, а за какво не и всички.

Подходящи играчки за коледната елха, които ще привлекат шанса в дома ни
Кои коледни ПОДАРЪЦИ биха зарадвали всяка една зодия
Вече навлязохме в празничния месец и е време да се подготвим за Коледа. В това число влиза и избирането на дарове за околните. Ако ве...

Знаем, че за всяка Коледа е добре да закупим най-малко една нова играчка за елхата. Има някои знаци на шанса, които са превъплътени и в коледни играчки и несъмнено ще донесат благоденствие. Такива са да вземем за пример четирилистната детелина, подковата, ангелчето, самият Дядо Коледа и други Освен това, не трябва да пропущаме и коледните курабийки с шансове или по-традиционния вид у нас – баницата с шансове.
Нека да забележим и какви други играчки ще спомогнат за шанса ни през 2022г.:

Играчка със знак гъба

Ако намериш гъба в гората, в случай че естествено не си тръгнал точно с такава цел, се счита за огромен шанс, сходно на монетата на пътя. Гъбите свързваме с естествената хубост, връзката ни със земята. Една красива дрънкулка под формата на гъбка с нейните цветове би било отлично ново попълнение към сбирката с играчки.

Играчка – жълъд

Всъщност тези коледни играчки можем да кажем, че се намират елементарно и са постоянно срещани. Жълъдът е знак на прераждането и носи шанс. Изберете го в естествените му цветове или пък в златисто или сребристо, посланието ще се резервира. А за какво не си извършите коледни играчки от същински жълъди?
10 ХИТРИНКИ да спестите пари за Коледа и да сте удовлетворени от покупките
Декември е изпълнен с празници и харчовете през този месец са много солидни. На пазара всяка година излизат все по-нови прелестни подар...

Играчка – прасенце

Декорациите под  формата на прасенце носят благоденствие и веществен разцвет. Такива играчки са доста подобаващи за коледните празници, а значимото е и масата към тях да е добре подредена с обичаните гозби.
Фигурка под формата на метла

Метлата символизира новото начало, изчистване на всичко остаряло, което е отрицателно и към този момент няма място в живота ни. 

Внесете и играчки и украшения с тези детайли

Вече сме наясно кои са късметлийските детайли и цветове на 2022 година и по тази причина е добре да ги вмъкнем при посрещането й. Материалите като метал и дърво са едни от тях, а измежду цветовете са лилавото, зеленото, синьото, аленото и др. 
За зеления цвят няма какво да се чудите – елхата заема тази задача. Металните детайли като злато, сребро и сивия цвят пък ще привлекат материални богатства, по тази причина може да употребявате тях при аранжирането на елхата с коледни играчки.
Чудни хрумвания по какъв начин да зарадвате детето за Коледа
Коледа идва и както постоянно по-предвидливите стартират да пазарят рано, изключително родителите! Вярвате или не, нямате потребност от мигащи св...

Огнените цветове също може да включите посредством коледните играчки, те ще донесат естетика и непоклатимост в фамилията.

Късмет през новата година ще носят и кристалите, по тази причина може да извършите подобен подарък на непосредствен за вас човек.

Тъй като 2022 година е годината на Водния тигър, би трябвало да включим и водни детайли, които се изобразяват от синия и лилавия цвят – още веднъж аксесоари за елха или украшения за дома в тези цветове ще свършат работа.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР