Наталия Кобилкина разбира от секс и не се страхува да

...
Наталия Кобилкина разбира от секс и не се страхува да
Коментари Харесай

Случаят Кобилкина - всичко за последния скандал около нея

Наталия Кобилкина схваща от секс и не се опасява да пита. Или това беше за Кари Брадшоу? От какво в действителност схваща Наталия Кобилкина? От или от бизнес?

Тя трансформира съблазняването на мъже в вяра и разгласи себе си за избавител. В нейните лекции и видеоуроци щастието на дамата зависи от това дали умее да прави " свирка-помпа ", по тази причина се натъртва на разтривки за разпределяне на челюстта и устата и всевъзможни сходни практики, които сами по себе си са ок, стига да не се вменява, че " жена би трябвало да обслужва муж ".   Но да оставим съответната теория встрани. Самата Кобилкина също към този момент има различен фокус на активността си - бизнеса. 

Напоследък тя е зарязала предизвикателните деколтета и горещите тематики, защото към този момент се занимава с бизнес коучинг. Откъде накъде, ще кажете, а отговорът е логически - та тя постоянно е правила точно това - бизнес. Завъртя добър оборот на гърба на на българките, а в този момент " уголемява кръга " и към този момент предлага съвещания и на част от популацията. Новата ѝ книга даже трябваше да бъде показана пред българската общественост в Лондон и така  стигаме и до последния скандал към личността на спорната към този момент някогашна сексоложка. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР