Натали Трифонова е новата водеща на Cool...T от септември. Тя

...
Натали Трифонова е новата водеща на Cool...T от септември. Тя
Коментари Харесай

Натали Трифонова се уреди с цяло предаване

Натали Трифонова е новата водеща на Cool...T от септември. Тя ще замести досегашните лица Поли Гергушева и Петя Дикова, които са бременни и би трябвало да родят своите бебета в края на годината. Първа забременя щерката на Сашо Диков, която излезе в отпуск по майчинство, с цел да се грижи за сина си Александър. Нейното място зае Поли Гергушева, която към този момент е бременна в шестия месец.

Оказа се, че Петя Дикова чака второ дете. Така се наложило от медията да търсят нова водеща и решили да дадат късмет на синоптичката Натали Трифонова, написа Галерия. Очевидно шансът е с нея, защото звездата й изгрява още като студентка в първи курс по бизнес информатика. Заедно с майка й видели публикация, че се търси водеща за прогнозата на времето по кабеларка. Явила се и я взели от раз. Обучавал я персонално Минчо Празников.

on Aug 19, 2020 at 11:23am PDT

По всичко проличава, че тя към този момент не се задоволява да бъде единствено лице на прогнозата за времето. От много време не пропуща да спомене, че би желала да има свое начин на живот предаване. Ето, че това е на път да се сбъдне. Шефовете на бТВ са уверени, че въпреки да няма опит, русокоската ще вдигне рейтинга на предаването. Амбициите й не стигат до тук. Трифонова мечтае и за кариера на актриса, защото счита, че има капацитет.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР