Настояват за нов национален стадионРекорди на Караньотов не са подобрени

...
Настояват за нов национален стадионРекорди на Караньотов не са подобрени
Коментари Харесай

„Синя София“ ще увеличи драстично парите за спорт

Настояват за нов народен стадион
Рекорди на Караньотов не са усъвършенствани и до през днешния ден

Лидерът на КОД Петър Москов и доста другари и симпатизанти поддържаха претендента на обединението “Синя София ” за кмет на регион “Средец ” и за общински консултант Ивайло Караньотов в градинката с паметника на Светослав Лучников на ул. “Иван Асен II ”.

Караньотов се отличава от всички останали участници в предизборната акция с твърдото си желание да отстрани комунистическите и руски монументи в регион Средец и в цяла София. Цялата му кариера е в професионалния спорт, има десетки национални и балкански трофеи, върховете му на 50 м., 60 м., и 4х100м не са усъвършенствани до в този момент. Шести е на олимпиадата в Москва през 1980 година Той е един от гарантите в листите на “Синя София ”, че градът ни ще получи доста нови благоприятни условия за спорт и туризъм, посредством фрапантно увеличение на бюджета за спорт.

Припомняме, че от “Синя София ” упорстват за нов многофункционален стадион, който да бъде съвременно и софтуерно оборудване от 21 век, което да притегля международни спортни и музикални спектакли.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР