Настоящото търсене според анализаторите на App Annie показва, че през

...
Настоящото търсене според анализаторите на App Annie показва, че през
Коментари Харесай

Потребителите на Android и iOS са изтеглили повече от 26 милиарда приложения за 4 месеца

Настоящото търсене съгласно анализаторите на App Annie демонстрира, че през третото тримесечие на 2017 година, потребителите на Android и iOS са изтеглили повече от 26 милиарда приложения в интервала от юни до септември. Тази цифра, която съставлява нарастване от 8%, предвид на последните години, демонстрира единствено новите тегления и изключва обновленията или наново конфигурираните приложения.

В отчета се показва също, че броят на часовете, изгубени в Android-приложенията се е нараснал с 40%, тъй че в работа с Android-приложенията са изгубени съвсем 325 милиарда часа. App Annie свързва това нарастване на потреблението с Индия и нейните покрайнини. Индия, Виетнам и Индонезия имат двуцифрен растеж от момента на стартирането на Reliance Jio и тяхната LTE-мрежа през 2016 година.

Що се отнася до iOS приложенията, изтеглените приложения за Q3 са се нараснали с 8% спрямо миналата година. Обяснението на App Annie за потреблението на iOS е в отслабените ограничавания на приложенията за продан на известия в Саудитска Арабия, и се чака по-нататъшен напредък на приложенията в страната. Спомнете си, че главните пазари на iOS-устройствата са към момента Китай, Съединени американски щати и Саудитска Арабия.

Както Android, по този начин и iOS App Store са достигнали 25% растеж, защото потребителите са похарчили 17 милиарда $ в двата магазина, а от тях 11 милиарда $ в iOS App Store. Appnie предвижда, че разноските за приложения ще трансферират 100 милиарда $ за по-малко от пет години.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР