Настоящият кмет на Благоевград Методи Байкушев е основна фигура в

...
Настоящият кмет на Благоевград Методи Байкушев е основна фигура в
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград от ПП-ДБ лъсна в приятелски клип в личното кафене на Нотариуса

Настоящият кмет на Благоевград Методи Байкушев е съществена фигура в клип, сниман персонално от убития Мартин Божанов – Нотариуса, в личното кафене на починалия медиатор в правосъдната система, съобщи БГНЕС.

Клипът, сниман персонално от починалия Нотариус, е сниман в ултраскъпото кафене на Божанов на ул. „ Съборна “ в центъра на София, фамозно с ценоразписа си от 100 лева за чаша кафе.

Във видеото, снимано от Божанов, бариста подготвя чаша кафе особено за Байкушев, който – озовал се в кадър, другарски се усмихва на Нотариуса, и продължава да чака сервирането на кафето си.

Клипът е оповестен на формалната страница на кафенето на починалия Божанов – „ Espresso Cultura-Specialty Coffee “ през 2019 година, и е публичен.

На страницата на кафенето са оповестени и голям брой фотоси на Мартин Божанов с разнообразни хора.

Методи Байкушев бе определен за кмет от листата на ПП-ДБ на последните локални избори в Благоевград. А Мартин Божанов – Нотариуса бе погубен на 31 януари т.г. След гибелта му излязоха голям брой данни за изнудвания и принуди в правосъдната система, и голям брой свързани с тях прокурори и съдии. Разплитането на аргументите за гибелта му доведоха и до голям брой оставки в правосъдната система.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР