Настоящият европейски шампион Италия или предишният - Португалия, няма да

...
Настоящият европейски шампион Италия или предишният - Португалия, няма да
Коментари Харесай

Португалия или Италия ще пропусне Мондиал 2022

Настоящият европейски първенец Италия или предходният - Португалия, няма да взе участие на международното състезание следващата година в Катар. Това стана ясно след изтегления чоп за плейофите за шампионата. Двата отбора попаднаха в един поток, което значи, че при победи над противниците си в 1/2-финалите, ще би трябвало да играят между тях заключителен бараж за една квота за Мондиал 2022. Потокът дефинира италианците първо да срещнат Северна Македония, а португалците - отбора на Турция.

В 1/2-финалите на поток А ще се срещнат Шотландия против Украйна и Уелс против Австрия. Тук липсва изявен любимец и силите са изравнени.

Сходна е обстановката и в поток В. Там Русия е хазаин на Полша, а Швеция ще одобри Чехия.

Всеки от потоците ще излъчи по един финалист за Мондиал 2022. Мачовете от 1/2-финалите ще са на 24 март следващата година, а на 29 март спечелилите ще играят в трите финални плейофа.

Станаха ясни и двойките в междуконтиненталните баражи, само че там към момента не е ясно кои тъкмо тимове ще вземат участие, защото не на всички места са завършили континенталните квалификации.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР