Настоящата носителка на титлата Мисис Свят Каролайн Джури е арестувана

...
Настоящата носителка на титлата Мисис Свят Каролайн Джури е арестувана
Коментари Харесай

Военни полицаи арестуваха Мисис Свят след скандал с короната

Настоящата носителка на купата " Мисис Свят " Каролайн Джури е задържана от полицията в Коломбо, Шри Ланка преди часове. До задържането й се стигна, откакто в скандал по време на състезанието през уикенда тя лиши принудително короната на новата " Мисис Шри Ланка ", оспорвайки фамилното ѝ състояние, съобщи ДПА, представена от lupa.bg.

Джури е упрекната в заплашване и нахлуване. " Заради изключителната смелост на закононарушението ", както и поради шумния публичен отзив по света, в арестуването на Каролайн са взели участие и военни служители на реда.

Настоящата носителка на купата " Мисис Свят " Каролайн Джури отхвърля да се извини за действието си на Пушпика де Силва, която в неделя завоюва състезанието " Мисис Шри Ланка ". Както Минути откакто победителката беше оповестена и коронясана от Джури, актуалната " Мисис Свят " съобщи, че Де Силва е дисквалифицирана, защото е разведена, а също така била с укорим морал. След това тя смъкна короната от главата ѝ и я сложи на първата подгласничка, обявявайки я за новата победителка.

Опозорената Пушпика де Силва споделя, че Каролайн Джури я е наранила, до момента в който се е опитвала да ѝ отнеме короната. Тя си я получи назад в понеделник от уредниците на състезанието, които оспориха изказванието на " Мисис Свят ", че новата " Мисис Шри Ланка " не дава отговор на условията. Де Силва живее настрана от брачна половинка си, само че към момента не е разведена. В медиите се появиха изявления, че тя има нов сътрудник.

Изискването към участничките в състезанията " Мисис Свят " и " Мисис Шри Ланка " е да са омъжени. След като завоюва националната купа, Пушпика де Силва има право се състезава за короната на " Мисис Свят ".

Очаква се Де Силва да съди Джури с частен иск за накърняване на репутацията ѝ. Шри Ланка е хазаин на тазгодишния конкурс " Мисис Свят ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР