Настоящата носителка на титлата Мис Вселена призова дългогодишният конкурс за

...
Настоящата носителка на титлата Мис Вселена призова дългогодишният конкурс за
Коментари Харесай

Мис Вселена призова да не се политизира конкурсът за красота в Израел

Настоящата носителка на купата " Мис Вселена " прикани дългогодишният конкурс за хубост да не се политизира. Апелът на мексиканката Андреа Меса бе предизвикан от това, че идващото му издание се организира в Израел на фона на натиска върху състезателките да се откажат от конкуренцията в символ на взаимност с палестинците, написа вестник Times of Israel.

Седемдесетото издание на състезанието " Мис Вселена " ще се организира в южния израелски курорт Ейлат на 12 декември.

Десетки участнички от целия свят ще стартират да дойдат там през идващите седмици. Те ще се показват в национални носии, вечерни рокли и бански костюми. На сцената хубавиците ще дават отговор и на редица въпроси по настоящи тематики.

Конкурсът е в светлината на прожекторите, защото се организира в Израел на фона на апели за протест на страната поради отношението ѝ към палестинците. Малайзия към този момент разгласи, че няма да изпрати своя участничка, като публично уточни за решението си Ковид-19. А управляващите в Република Южна Африка обявиха, че отдръпват поддръжката си за хубавицата, която е определена да съставлява страната.

" Всeки е с разнообразни вярвания, друг генезис, разнообразни култури, само че всички те се събират и забравяш за политиката, за религията си, " съобщи 27-годишната Андреа Меса. На въпрос дали може да предложи решение на дългогодишния спор сред Израел и палестинците, мексиканката съобщи, че не има вяра в насилието и че ключът е в връзката.

" Хората би трябвало да вършат взаимни отстъпки и аз в действителност се надявам, че ние можем да създадем това посредством диалози ", сподели Андреа Меса, която е приключила софтуерно инженерство.

В състезанието " Мис Вселена " присъединяване ще вземат представителки на Мароко и Обединените арабски емирства - страни, с които Израел стартира да възстановява връзките си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР