Настоящ граничен полицай и двама бивши служители на МВР са

...
Настоящ граничен полицай и двама бивши служители на МВР са
Коментари Харесай

Граничен полицай и двама бивши от МВР въртят наркоплантация в Айтос

Настоящ граничен служител на реда и двама някогашни чиновници на Министерство на вътрешните работи са арестувани при спецакция на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Бургас и отдел Вътрешна сигурност, оповестиха от окръжната прокуратура, под чието управление е осъществена интервенцията. Тримата се проверяват за произвеждане и държане на марихуана, като при полицейската интервенция са конфискувани над 3 кг. от дрогата, разпределена в пакети.

Единият от арестуваните - Ганчо Пенчев, е някогашен полицейски началник от бургаската дирекция, а другите двама са Иван Динев от Гранична полиция Бургас и Николай Георгиев,бивш чиновник Министерство на вътрешните работи, прецизираха от прокуратурата. Бившите и сегашни ченгета въртели съвременна наркоплатнация в остарял селскостопански двор в Айтос. Тя била оборудвана с съвременна напоителна система и осветяване.При разбиването й са открити над 50 стръка марихуана и подготвена продукция. По непотвърдена информация парцелът се стопанисвал от Ганчев.

И тримата са с наложени ограничения за неотклонение " задържане под стража ", а за обвиняванията против тях законът планува от 2 година до 8 т. затвор и санкция от 5000 лева до 20 000 лева, обявиха от бургаската окръжна прокуратура.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР