Настимир Ананиев обяви, че ще съди всеки, който уронва престижа

...
Настимир Ананиев обяви, че ще съди всеки, който уронва престижа
Коментари Харесай

Настимир изрева. Отрече се от Nexo, привидя му се „милиционерска акция Кал и каскети“

Настимир Ананиев разгласи, че ще съди всеки, който уронва престижа му посредством клюки, свързани с криптобанката Nexo. Сред първите, против които ще заведе дело, е Слави Трифонов.

В „ Денят стартира с Георги Любенов “ депутатът от „ Продължаваме промяната “ съобщи, че няма и в никакъв случай не е имал нищо общо с Nexo. Не е взел участие в управителни органи на сдружения и няма бизнес с Антони Тренчев.

„ Да, познавам Антони Тренчев. Бяхме съпартийци в Движение „ България на жителите “ и бяхме народни представители. В началото на 2018 имахме компания, която трябваше да развива активност, само че това не се случи, тъй като и двамата бяхме ангажирани с други неща.

Тома Биков, Даниел Митов и Петър Николов от ГЕРБ също бяха съпартийци с Антони Тренчев в ДБГ.

Въпросът е, когато искаш да се фокусираш, да хванеш някаква информация, да я завъртиш и да я хвърлиш в жълто-кафявата мъгла, с цел да може да произвеждаш подправени вести “, уточни той. Ананиев назова опитите за определяне на връзки сред Nexo и „ Продължаваме промяната “ милиционерска акция „ Кал и каскети “ и уточни, че против всички по-активни представители на групировката се изливат подправени вести и неистини.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР