Настимир Ананиев бе внесъл доклад да се изплащат на 100%

...
Настимир Ананиев бе внесъл доклад да се изплащат на 100%
Коментари Харесай

Николай Нанков : ПП трябва да се засрамят и да поемат своята отговорност

Настимир Ананиев бе внесъл отчет да се изплащат на 100% сумите по възлагания преди да са изпълнени. Добре, че тази нелепост не се одобри. Политическа партия би трябвало да се засрамят и да поемат своята отговорност за положението на пътищата у нас. Това съобщи в коридорите на Народно събрание Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е от, съобщи кореспондент на

съобщи, че в игри и закачки 8 месеца са ни управлявали некомпетентни хора и в ущърб на страната. Конституционният съд споделя, че Народно събрание не може да се меси в изпълнителната власт.  Пътищата са ни безусловно неподдържани, а моралната отговорност не топли българските жители. Това, което е оставено след ръководството на Бойко Борисов - нищо не е мръднало и нищо не е направено, отсече той.

Ненков се обърна към публицистите и сподели да попитат Настимир Ананиев за листата с компании на които би трябвало да се заплаща 100%, на някои към този момент им е авансово платено, на някои да се заплати на 50%. Да каже той кой му е дал листата, приканиха от.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР