Наставниците на Ливърпул и Манчестър Сити влязоха в щразмяна на

...
Наставниците на Ливърпул и Манчестър Сити влязоха в щразмяна на
Коментари Харесай

Клоп и Пеп в задочна саморазправа преди дербито

Наставниците на Ливърпул и Манчестър Сити влязоха в щразмяна на реплики преди дербито сред двата тима на "Анфийлд " в неделя. Повод за това стана изявлението на Юрген Клоп, че неговият тим би трябвало да играе непрестанно макар големите си проблеми с контузени футболисти, до момента в който "гражданите " са имали пауза от две седмици поради аргументи, свързани със инфектирани с COVID-19 футболисти.

Ето и думите на двамата от днешните има конференции:

Клоп: "Трябва да играем футбол, да се възвръщаме и да използваме всяка минута, с цел да упражняваме. Не сми имали никаква отмора. Сити имаше две седмици поради аргументи, свързани с ковид ", сподели Клоп на своя брифинг преди дуела сред двата отбора.

Хосеп Гуардиола одобри прекомерно персонално изказванието на Клоп и отговори по следния метод: "Той е в неточност. Имахме отмора от два месеца. Или три месеца? Не, четири месеца. Почивахме четири месеца и по тази причина сме в топ 4 в този момент. Юрген би трябвало да огледа още веднъж календара. Имахме инфектирани с ковид, поради което пропуснахме една седмица. На идната бяхме с едвам 14 индивида на "Стамфорд Бридж ". Утре, когато го видя (б.ред. дуелът е в неделя), ще му кажа какъв брой сме почивали. Изненадан съм. Не чаках това от Юрген. Не мислех, че е подобен вид управител. Той знае, че това не е истина. Всеки знае, че никой тим в Преmиър лийг не е имал две седмици отмора. Може би го е споделил по някаква причина, само че не чаках, че може да го направи. Може би съм бъркал ", бе коментарът на мениджъра на Ман Сити.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР