Наставникът на Юрген Клоп изрази разочарованието си от представянето на

...
Наставникът на Юрген Клоп изрази разочарованието си от представянето на
Коментари Харесай

Разочарованият Клоп: Ако играем така, няма нужда да мислим за настигане на Сити

Наставникът на Юрген Клоп изрази разочарованието си от представянето на своите футболисти при .
Немецът призна, че " лисиците " са заслужили успеха. Мърсисайдци пропуснаха няколко положителни шанса, в това число и дузпа, след което бяха осъдени от гол на Адемола Лукман и към този момент изостават на шест точки от водача в класирането .
" Не ни влизаше в проекти да позволим да Манчестър Сити да се откъсне. Но в случай че играем както довечера, няма потребност да мислим за настигане на Сити... Трябва да играем нормалния си футбол и тогава можем да печелим мачове. Ще забележим какъв брой точки ще спечелим и какво ще ни донесат те ", сподели на конференцията Клоп.
" Нямам пояснение за представянето ни през днешния ден, само че ще би трябвало да го намеря, това е главната ми грижа сега, а не разликата със Сити. Дори и да бяхме спечелили с 2:1, отново нямаше да съм удовлетворен от играта ".
" Днес доста неща не ми харесаха. Трябва да се оправяме по-добре, да подобрим играта си. Днес просто не бяхме себе си ", продължи треньорът на Ливърпул.
В идващия си мач Ливърпул гостува на на 2 януари, а преди този момент Манчестър Сити ще изиграе два мача и евентуално може да поведе с 12 точки на върха!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР