Наставникът на Ямбол Александър Алексиев сподели мнението си след поражението

...
Наставникът на Ямбол Александър Алексиев сподели мнението си след поражението
Коментари Харесай

Александър Алексиев: Ако имахме още десет играчи като Маринов и Лилов, може би щяхме да сме съвсем друга баскетболна държава

Наставникът на Ямбол Александър Алексиев показа мнението си след провалянето от Академик Пловдив с 66:73 на полуфиналите на шампионата “Купа Декатлон ”. 
 Академик отблъсна Ямбол и си обезпечи конфликт с Балкан Академик отблъсна Ямбол и си обезпечи конфликт с Балкан
Не ни доближи малко шанс и малко сработка. Все отново тимът е изцяло нов тази година, имаме единствено двама души от предишния сезон. Трябва ни време. Павел Маринов и Иван Лилов дават на тима извънредно доста убеденост, имат ужасно доста познание и оказват помощ на младите състезатели и на мен. Удоволствие е да се работи с тях двамата. Много знаещи и доста научени играчи са. Ако имахме още 10 играчи на тяхното равнище, може би щяхме да сме напълно друга баскетболна страна. 

Гледах мача на ЦСКА. Здрав и сериозен тим. Там и треньорският екип е доста мощен в лицето на националния селекционер, на Дани Клечков и на Георги Давидов, които са доста съществени треньори. Ще бъде доста тежко, само че ние ще се хвърлим както във всеки мач.
 Павел Маринов: Очаквам против ЦСКА на Росен Барчовски да му стане неприятно Павел Маринов: Очаквам против ЦСКА на Росен Барчовски да му стане неприятно
Целите на тима ни са да пълним залата, да играем по-добър баскетбол и да развиваме младите баскетболисти. Ако закачим още някоя победа, също. Искам да благопожелавам на тима на Пловдив, да благодаря за поканата за шампионата и да благодаря за хубавата организация ”, показа Алексиев.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР