Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов се изказа ласкаво към

...
Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов се изказа ласкаво към
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Още се учим, нека има толеранс към нас

Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов се изрече ласкаво към играчите си след провалянето от Берое с 0:1. Според него, те към момента се учат, само че от ден на ден се доближават до равнището, което би трябвало да имат.

"Все още се учим. Мисля, че се приближаваме до същинския темп в Първа лига. Доста време ни лишава тази акомодация, само че аз съм уверен, че това е пътят. Чувствам се спокоен, без значение от изхода. Независимо от загубата, аз се усещам окуражен. "

"Ако би трябвало да съм почтен, множеството обстановки бяха за нас. В много моменти успяхме да преобладаваме на състава. Няма по какъв начин да водиш цялостен мач против подобен тим. Радвам се от видяното ", съобщи Ангелов пред DIEMA SPORT и показа какви са позитивните неща за него.

"За нас е значимо да се приспособяваме към ритъма на Първа лига. Нормално е да е мъчно, само че радостното е, че виждам това, което ми се желае. Ние сме напълно друг клуб от изпадналите до момента, нашата цел е да се развием. "

"Ние действително направихме знамение, не знам за какво всички ни го отхвърлят с лека ръка. Убеден съм, че сме симпатични на неутралния почитател, обикновено е да има потребност от време, с цел да се приспособяваме. Иска ми се хората да са малко по-толерантни, имаме потребност от малко време ", съобщи Ангелов и разяснява какво е положението на контузения нападател Григор Долапчиев.

"Долапчиев стартира да прави физиотерапия, което значи, че надали до края на полусезона ще се появи. Надявам се да е подготвен за пролетта, когато давам обещание, че няма да изглеждаме по този метод ", приключи Ангелов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР