Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, сподели очакванията си от

...
Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, сподели очакванията си от
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Можем да се покажем в добра светлина пред Европа

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, показа упованията си от първия мач от груповата фаза на Лига на конференциите, който опълчва " алените " и Рома.

" Трудно е изпълнимо, само че ние имаме в тима универсални футболисти, които играят на избрани постове. Ще създадем нужните ротации, с цел да запазим нашата тактичност. Трябва да изпълним желанията си, имаме нужните реализатори ", съобщи Младенов.

" В подобен миг мога да дефинира две крайности. При нас сме на минимума откъм налични футболисти, а при тях са в обилие. Все отново сме наясно с ротациите, които Моуриньо прави. Очакваме 4-5 промени от предходния мач. "

" Това, което момчетата направиха, е ослепително. В тази група можем да трупаме единствено имидж. Футболистите като единици и самият клуб. Можем да се покажем в добра светлина пред Европа. Давал съм образец на футболистите по какъв начин огромният Христо Стоичков беше видян точно в такива мачове и ги стимулирам да покажат най-хубавото си лице. Не съм гледал мача от предходната година, тъй като разликата е голяма. Миналата година Рома играеше доста по-различен футбол, в този момент при най-хубавия треньор в света се практикува радикално друг футбол и тимът им е в Топ 10 на Европа. "

" Моуриньо е доста хуманен и добър човек, макар славата, която се носи около името му. Той в никакъв случай не се промени. За кариерата му можем да приказваме доста, триумфите му са големи. Изключително доста се веселя на тях, тъй като знам от кое място и по какъв начин е почнал. Интелектът и упоритостта му са нещото, което го дърпа напред. Ще се веселя да се забележим, да си кажем няколко думи. Отдавна не сме имали тази опция. "

" Ще изиграем мача по отношение на мощните и слабите страни на Рома. Знаем по какъв начин нападат, разузнали сме до най-дребните елементи във футболистите им и ще се възползваме от всяка една тяхна неточност в отбранителен проект. Играем на непознат терен, тифозите им ще окажат огромна поддръжка, само че ние сме взели под внимание всеки подробност и сме построили нашата тактика съобразено всичко ", приключи експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР