Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев сподели, че тимът му е

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев сподели, че тимът му е
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Можехме да затворим мача по-рано

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев показа, че отборът му е заслужавал триумфа над Ботев (Пловдив) през днешния ден. " Червените " завоюваха в добавеното време с 2:1 след страховит удар на Стефано Белтраме от фаул.

" Инфарктен дуел. Мисля, че успеха е заслужена. Доминирахме по време на целия мач. Имаше момент нехайство при гола на Ботев (Пловдив) и по тази причина стигнахме до този инфарктен миг в края. Можехме да затворим мача по-рано. Ще въртя футболистите, до момента в който видя най-хубавото за тима. Трябва да бъдем по-уверени и да работим върху нашите недостатъци. На моменти стигаме елементарно до вратата на съперника и там изпитваме компликации. Трябва да бъдем по-уверени. Има върху какво да се работи ".

" Не желая да виждам другите тимове. В ЦСКА постоянно има напрежение. Футболистите би трябвало да знаят, че във всеки мач би трябвало да побеждаваме. Нека не бързаме за Кристиян Малинов. Когато има повече изясненост, клубът ще излезе с позиция. Мое е решението той през днешния ден да бъде отвън групата за мача ".

" Имаме някаква информация за противника ни в Лига Европа. Преди това обаче имаме мач с Ботев (Враца), който е по-голям ". efbet Лига 2 кръг, неделя 16 август  ЦСКА-София 2:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР