Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич обяви след победата с 3:1

...
Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич обяви след победата с 3:1
Коментари Харесай

Крушчич каза какво иска от играчите на ЦСКА-София и обяви: Нямаме право на приятелски мачове

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич разгласи след успеха с 3:1 над Кариана, че не желае футболистите му да получават попадения след детски неточности и добави, че те би трябвало да работят над характера, битката и единоборствата.

“Добра инспекция. Получиха опция футболисти, които не играха доста напоследък. Днес основното беше да покажем непоклатимост. Нямаме право на другарски мач. За нас всеки мач е формален. Има още доста да се работи. Имаше някои положителни неща, само че би трябвало още.

Имам избор при установяване на състава. Разчитам на всеки един футболист. Кой ще играе, разчитаме на съответна форма и на наше тактическо виждане.

Трябва да бъдем по-конкретни, да не позволяваме голове след детски неточности и още повече би трябвало да работим над характера, битката и единоборствата.

След Локомотив имахме сериозен диалог с футболистите. Мисля, че схванаха обстановката и в този момент всеки мач би трябвало да е като финален.

Можем да издържим на напрежението. Няма по какъв начин загубите да въздействат или не - това е ситуацията. Да, загубихме. Според мен провалянето не бе закономерно, защото изпуснахме доста положения, само че няма какво толкоз да приказваме. Трябва повече да упражняваме и работим”, сподели новият треньор на ЦСКА-София. efbet Лига 13 кръг, неделя 20 октомври  Локомотив (Пловдив) 1:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР