Наставникът на ЦСКА, Бруно Акрапович, остана удовлетворен от минималния успех

...
Наставникът на ЦСКА, Бруно Акрапович, остана удовлетворен от минималния успех
Коментари Харесай

Акрапович: Проблемите нямат значение, трябваше да защитим името на ЦСКА


Наставникът на ЦСКА, Бруно Акрапович, остана задоволен от минималния триумф на неговия отбор с 1:0 против Черно море в следващ мач от 18-тия кръг на efbet Лига. Специалистът посочи, че макар продажбите на Вальо Антов и Али Соу, то той има вяра, че посредством мощен колектив тези неналичия може да бъдат наваксани.

„ Успяхме да спечелим със мощна мотивация. Знаех, че ще е сложен мач, против Черно море постоянно мъчно. През второто полувреме изморихме съперника и създадохме повече положения. Вкарахме и хубав гол по метод, по който желая да бележим “, стартира босненецът.

Кайседо би трябвало да свикне с нашия жанр. Той се раздава на 100% постоянно в тренировки, макар че към момента не е на 100% във физическо отношение “.

„ Държах да има централизация и ни изолирах от външни събития. Държа да продължим по същия метод във връзка с концентрацията. Винаги е мъчно, когато има проблеми отвън терена. Казах на играчите, че не е наша работа това, което се случва отвън терена и че сме длъжни да се борим за клуба и името на ЦСКА “.

„ Разчитам постоянно на колектива. Антов беше страховит състезател, който обаче с известна работа може да бъде заместен от Гълъбов. Същото важи и за Кайседо като заместител на Али Соу. Винаги дублирам, че работата и колектива са в основата на всичко.

Отиваме в Разград за победа. Знаем мощните и слабите им страни и задачата е да покажем нашите достолепия и да вземем трите точки “, приключи Акрапович.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР