Наставникът на ЦСКА, Бруно Акрапович, остана изключително доволен от успеха

...
Наставникът на ЦСКА, Бруно Акрапович, остана изключително доволен от успеха
Коментари Харесай

Акрапович: Казах на Кайседо на полувремето, че искам хеттрик

Наставникът на ЦСКА, Бруно Акрапович, остана извънредно удовлетворен от триумфа с 4:0 на неговия отбор против Ботев Враца в мач от четвъртфиналната фаза на Купата на България. Акрапович посочи, че на полувремето е споделил на героя Жорди Кайседо, че желае хеттрик от него.

„ Резултатът демонстрира, че е било елементарно, само че не беше. Първото полувреме не беше елементарно, те бяха по-свежи от нас. Играха добре, само че ние вкарахме голове в точните моменти и по-късно променихме няколко неща на полувремето. Не беше по този начин елементарно, както резултатът подсказва “, стартира експертът.

„ Казах на Кайседо, че желая хеттрик от него, Той се раздава на всяка подготовка и във всеки мач. Мисля, че ще се окаже ужасно попълнение “.

„ Имах шанса да печеля този шампионат два пъти. Казах на момчетата, че е значимо да се приготвяме върху всеки мач и да се опитваме да играем оптимално добре. Ще се фокусираме и на двата фронта и състезание. Мисля, че се оправяме все по-добре, тъй че чакам все по-добър мачове “.

„ Не желаех да пожертвам с някои значими играчи през днешния ден, тъй като желая те да са на линия и за идващите кръгове “, приключи Акрапович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР