Наставникът на ЦСКА - Алън Пардю, сподели очакванията си за

...
Наставникът на ЦСКА - Алън Пардю, сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Алън Пардю: Стартовият състав за финала ще бъде интересно решение

Наставникът на ЦСКА - Алън Пардю, показа упованията си за идния край на SESAME Купа на България против Левски.

Дербито за трофея е в неделя, от 17:00 часа, и ще можете да го гледате директно по NOVA SPORT, DIEMA SPORT, както и да следите развоя минута по минута с Gong.bg .

"Когато ти следва край или си в края на сезона, искаш да си в добра форма. Ние не сме, това е явно. Левски е и това е проблем. В последна сметка това е край, който ще даде страхотна опция да покажем какво можем ", призна Пардю.

"Имам неща в главата за вратарското място, само че няма да ги споделя. Мачът е значим, само че той няма нищо общо с клуба. Ще остана в клуба, без значение от резултата. Това е популярен треньор, само че някой ще загуби и животът ще продължи. Бъдещето на един треньор не би трябвало да е обвързвано с сходен вид мачове. Левски наподобява добре за идващия сезон, ние ще би трябвало да се подобряваме. "

"Имаме пресни мемоари от тази Купа от предишния сезон, тъй че може би имаме малко повече опит от Левски в това отношение. Имаме огромен състав и всички са на линия, като се изключи Юрген Матай и Бисмарк Чарлз, тъй че стартовите 11 ще бъдат забавно решение. "

"Не мисля, че има в допълнение напрежение. Това е опция за нас да се върнем назад на правия път, а такива не идват постоянно. Мачът се ускорява в допълнение от съперничеството сред двата тима, тъй че се надявам, че всичко ще се реши на терена. В сходни буйни дербита би трябвало да се контролираш. Реферът също би трябвало да има самоконтрол, ние, като треньори, също. "

"Не мога да разясня декларацията, нямам общо с нея. Моята работа тук е да усъвършенствам тима. Моят фокус изобщо не е върху съдията. Фокусиран съм върху играчите ми и по какъв начин те да играят доста по-добре от съперника си, че да сме сигурни, че ще спечелим и ще се гордеем най-после. "

"Мисля, че всеки изгубен край е отчаяние, за Левски също би било такова. Започнахме добре акцията, бяхме покрай Лудогорец, само че през втората част нещо се случи и не успяхме да задържим равнището. Дойдох в сложна обстановка, имаше осъдени, контузени. Напрежението в тима спадна и можем да се концентрираме напълно върху финала. Повярвайте ми, върша всичко допустимо да покажа на играчите, че това е значим дуел ", добави Пардю.

"Имал съм дълга кариера, в нея съм правил много неща, за част от които скърбя. Този танц е измежду тях. Има доста неща в обществените мрежи за мен, по-голямата част от които не са правилни. Аз съм футболен треньор и желая да печеля. Имам опция да подвигна купа и това е огромна чест. Благодаря на играчите за опцията, тъй като те са стигнали дотук без мен. Ако всичко мине наред, ще чествам с тях най-после. "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР