Наставникът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, похвали своите футболисти,

...
Наставникът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, похвали своите футболисти,
Коментари Харесай

Панайотов: Дано някога и ние имаме късмет

Наставникът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, похвали своите футболисти, въпреки провалянето с 1:2 от ЦСКА. Треньорът на „ алените “ не бе удовлетворен от някои съдийски отсъждания.

„ Сами видяхте по какъв начин не успяхме да вземем точката. Поздравявам тима за мача, защото всички се хвърлиха. Не заслужавахме да загубим и считам, че имахме по-чистите положения. Явно би трябвало да привикваме с това да играем с 10 индивида, не ми се разяснява. Няма какво да приказвам за него. Мисля, че през второто имахме две обстановки, в които трябваше да бъдем по-концентрирани. Не биваше даже с 10 индивида да губим, откакто не бяхме надиграни. Казахме си на почивката да играем по-умно и да използваме нашите шансове. Направихме и насилствени смени, само че е обикновено в подобен мач да се натрупа отмалялост “, сподели Панайотов.

„ Всички момчета се стараха доста и съм сигурен, че ще натрупат още повече самочувствие и равнище. Със сигурност не е прелестно, че не печелим, само че би трябвало да продължим да работим. Надяваме се и шансът да ни покрие. Дано и от време на време да се свири по естествен метод, с цел да спечелим някой мач “, приключи Панайотов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР