Наставникът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че за всеки клуб

...
Наставникът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че за всеки клуб
Коментари Харесай

Конте: Всеки иска трофеи, но трябва да знаеш кога си готов за тях

Наставникът на Тотнъм Антонио Конте съобщи, че за всеки клуб е значимо да печели титли. Италианецът разяснява новия контракт на капитана и бъдещето на.

" Мисля, че е значимо за всеки клуб да печели титли, само че в това време би трябвало да схванеш дали си подготвен да печелиш. Всеки би споделил: " да, желая да спечелвам титли ", само че би трябвало да схванеш доста добре на какво равнище си си и пътя, който би трябвало да следваш, с цел да бъдеш конкуретноспособен и да печелиш. Прекалено опростено е да кажеш, че този или оня тим желаят да завоюват. Един тим печели, а останалите търсят триумфа ", показа Конте.

Antonio Conte has provided a team news update ahead of the trip to Chelsea and there's good news on Eric Dier
— The Spurs Web ⚪️ (@thespursweb)
" Важно е, че нашият капитан няма да е тук единствено за една година, само че за две. Той е образец за подражателство за целия клуб, както и за мен ", съобщи експертът по повод новия контракт на. За той сподели: " Предпочитам да приказвам по тази тематика с клуба. Аз съм направил разбор на състава, споделил съм си мнението и се надявам клубът да ме послуша ".

Конте ракзри, че е възобновен и ще е на линия за неделното дерби против. Хюн-Мин Сон обаче ще се завърне на терена най-рано след паузата за мачовете на националинет тимове. Италианецът сподели, че други двама играчи са получили травми по време на мача с в сряда, само че не разкри имената им.
 Ето какво тежко наказване се готви за Бетис поради прекратеното дерби Ето какво тежко наказване се готви за Бетис поради прекратеното дерби 21 яну | 17:12 30 0  Директор на Фиорентина призна за интерес от Англия, само че не и за оферта от Юве Директор на Фиорентина призна за интерес от Англия, само че не и за оферта от Юве 21 яну | 17:03 185 0  Рууни се усеща поласкан от слуховете за Евертън, само че към момента няма нищо публично Рууни се усеща поласкан от слуховете за Евертън, само че към момента няма нищо публично 21 яну | 16:56 226 0  Сериозен удар по Реал Мадрид поради международните квалификации Сериозен удар по Реал Мадрид поради международните квалификации 21 яну | 16:38 2112 0  Рангник за недоволството на Кристиано: Отборът е по-голям от всеки футболист, без значение кой е той Рангник за недоволството на Кристиано: Отборът е по-голям от всеки футболист, без значение кой е той 21 яну | 16:20 2352 4 Виж всички Водещи Новини  Левски с тъждество против чехи, двама тинейджъри титуляри за Левски с тъждество против чехи, двама тинейджъри титуляри за "сините " 21 яну | 16:45 38765 90  Много нерви, два червени картона и тъждество в първата инспекция на ЦСКА – София Много нерви, два червени картона и тъждество в първата инспекция на ЦСКА – София 21 яну | 16:36 21063 49  Лудогорец 3:3 Волфсбергер, брилянтен гол на Ману, три греди и анулирано попадение на Лудогорец 3:3 Волфсбергер, брилянтен гол на Ману, три греди и анулирано попадение на "орлите " 21 яну | 16:39 10144 19  Мъри: По-добре бяхме от предния мач, би трябвало ни повече убеденост в офанзива Мъри: По-добре бяхме от предния мач, би трябвало ни повече убеденост в офанзива 21 яну | 17:04 687 1  Светльо Вуцов желае на Светльо Вуцов желае на "Олд Трафорд ", зарязал е видеоигрите и разяснява клипа "ръц-ръц " 21 яну | 11:10 15788 64 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР