Наставникът на - София Алън Пардю заяви след победата с

...
Наставникът на - София Алън Пардю заяви след победата с
Коментари Харесай

Пардю: Не мисля, че ще сме перфектни срещу Левски, но ще сме в много по-добро състояние

Наставникът на - София Алън Пардю съобщи след успеха с 3:1 над, че отборът му няма да е съвършен във финала за Купата против Левски, само че ще е в надалеч по-добро положение.

" Те вкараха трима от четиримата си най-хубави играчи през второто полувреме и се веселя, че играхме добре в отбрана. През първото бяхме отлични, показахме някои от качествата, които желая да виждам. Както знаете, имахме много жълти и червени картони, много санкции. Искахме през днешния ден да покажем, че и можеха да се оправят без да получат картони. Извоювахме второто си място. Ще бъде страховит дуел с Левски, сигурен съм. Дано сме зарадваме почитателите. Дано сме им доставили наслаждение след мача с Лудогорец. За него аз поемам виновността.
 ЦСКА - София си подсигурява второто място и Европа преди мача на сезона против Левски ЦСКА - София си подсигурява второто място и Европа преди мача на сезона против Левски
Горд съм и за мен е привилегия, че ще съм управител на ЦСКА за финала. Предстои ни приказен дуел със буйни последователи. Имаме 8 дни да се настроим за финала. Не мисля, че ще сме съвършени против Левски, само че ще сме в доста по-добро положение.

Надявам се, че почитателите ще застанат зад нас, ще ни поддържат. Този интервал не е добър за нас, само че ние сме дружно. Искам да спечелим финала поради тях ", сподели Пардю след дуела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР