Наставникът на Септември (София) Светослав Петров говори след загубата на

...
Наставникът на Септември (София) Светослав Петров говори след загубата на
Коментари Харесай

Светльо Петров: Разочарован съм, аз нося отговорността за загубата

Наставникът на Септември (София) Светослав Петров приказва след загубата на своя отбор от Локомотив (Пд). Столичани отстъпиха с 1:2 като посетители, а експертът остана отчаян от провалянето.
 Локомотив (Пд) потрепери в последните минути, само че взе трите точки против Септември Локомотив (Пд) потрепери в последните минути, само че взе трите точки против Септември
“Причината главната е в мен, очевидно, че това, което имахме като проект, не се получи. Аз нося най-голямата отговорност и главната причина е в мен.

Имаше не тъкмо напрежение, само че нямахме това успокоение да разиграем топката. Имахме обстановките, свободните хора, които да използваме, само че малко не ни доближи. Допуснахме лек гол, тъкмо когато не трябваше. Този гол малко натежа. Второто полувреме се опитахме да променим, в случай че беше станало по-рано 2:1, щеше да е друго. Лично аз съм отчаян, приветствам Томаш за успеха.

Да кажем, че сме тим в развой на създаване, обикновено до момента в който се напаснат всички детайли. Надявам се идващият мач да покажем друго лице ”, съобщи Петров.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР