Наставникът на Рома Жозе Моуриньо се появи на пресконференция преди

...
Наставникът на Рома Жозе Моуриньо се появи на пресконференция преди
Коментари Харесай

Моуриньо: Поздравления за Наполи, те заслужено стават шампиони

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо се появи на конференция преди мач на отбора за първи път от много време. Той разяснява обстановката с Николо Дзаниоло и разгласи, че Наполи към този момент е първенец на Италия, макар че е минал едвам първия полусезон в Серия А. Утре “вълците ” гостуват на водача в класирането.

“Поздравления за Наполи за Скудетото, тъй като те към този момент го завоюваха и то справедливо. Те са най-силният тим, имат добър треньор и отлични играчи. Свършиха страхотна работа и имат преднина от 12 точки ”, съобщи Моуриньо.

Португалецът приказва и за бъдещето на Дзаниоло. Италианският национал желае да напусне клуба. Единственият клуб, който извади желаните от Рома пари за него, бе Борнемут, само че играчът отхвърли да премине там.

“Играчът от месеци споделя, че желае да напусне. След мача със Специя дадох отмора на всички в понеделник и споделих във вторник, че тренировката е по избор. Всички, които бяха на пейката против Специя, пристигнаха, както и много други. С такива играчи желая да работя. Казах, че чакам Дзаниоло да остане, само че в този момент прибавям " за жалост ". Ако един футболист споделя на всички, че не желае да носи екипа на Рома, би трябвало да кажа “със страдание ”. Той няма да е на линия за мача, концентрираме се върху играчите, които са тук ”, разяснява Жозе.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР