Наставникът на Рома Жозе Моуриньо е нарекъл четвъртия съдия от

...
Наставникът на Рома Жозе Моуриньо е нарекъл четвъртия съдия от
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо призна, че е нарекъл Марко Сера лъжец

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо е нарекъл четвъртия арбитър от мача против Кремонезе Марко Сера измамник. Това излиза наяве от показанията на Специалния пред Спортния апелативен съд при обжалването на наказването му от два мача поради изгонването му във въпросния дуел след спречкване с четвъртия рефер. Санкцията беше доказана и по този начин португалецът ще пропусне срещата със Сасуоло и градското дерби с Лацио.
 Моуриньо загуби обжалването и няма да води Рома против Лацио Моуриньо загуби обжалването и няма да води Рома против Лацио
Всичко почнало с това, че Моуриньо изискал пояснение от Сера за неотсъден фал против Мараш Кумбула от неговия състав. “Без даже да се обърне към мен, той провокативно ми обърна тил и с явна пренебрежителност ми сподели: “Отивай си у дома, отивай си у дома ”. Попитах: “Какво? ”, а той продължи: “Всички ти се подиграват. Винаги едно и също шоу, отивай си у дома ”, обяснил наставникът в показанията си, представен от “Ла Република ”. Той признал, че не бил сигурен дали с коментара си реферът е имал поради почитателите на Кремонезе или като цяло общественото мнение за него.

При проявлението на аления картон Сера промърморил “браво ” на Моуриньо. С изгонването обаче не завършила цялата обстановка, защото след края на мача треньорът посетил съблекалнята на съдиите. “Почуках на вратата, която беше отворена, и ми разрешиха да вляза. Казах на Сера: “Идвам тук, с цел да ми се извиниш. ” Той обаче отхвърли да е проявявал липса на почитание или да е казвал нещо против мен. След това му споделих, че е измамник, и прибавих иронична смешка: “Ти си от Торино ”. Тогава той ми отвърна нападателно: “Знаех си, че идваш заради тази причина ”, след което завърших диалога, повтаряйки, че е измамник ”, добавил Моуриньо, който признал, че всичко това не повлияло на развоя на мача, приключил със загуба с 1:2 за отбора му, само че подчертал, че Сера се отнесъл с него непрофесионално и го предизвикал.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР