Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че няма нищо

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че няма нищо
Коментари Харесай

Зидан: Нямам нищо против Кепа

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан съобщи, че няма нищо срещу вратаря Кепа Арисабалага, който бе апетитен за несъмнено ново попълнение на Кралския клуб през януари. Както е известно, договорката с Атлетик Билбао пропадна, изключително откакто стана ясно, е младият гений има травма. Същевременно самия Зизу неведнъж съобщи, че „ белите “ нямат потребност от укрепване през зимния прозорец.

В последна сметка Арисабалага възобнови договора си с баските до 2025 година. В момента освобождаващата му уговорка е 80 милиона евро.

Роналдо се появи на подготовка, само че отпада за Леганес

„ Има евентуални имена, които се спрягат за лятото, стига клубът да желае да прави промени. През юни, да. Но моята концепция, а и тази на клуба, тъй като въпреки всичко сме едно цяло, е да не вършим гръмки ротации. Дразня се като чувам някои мнения, че съм победил аз. Моето всекидневно терзание е за моите футболисти, това, което правя с моите играчи. Останалите не ме вълнуват, а аз желая да приказвам за тези футболисти, които са част от клуба. Направих един коментар за един състезател и…Когато ми дадат думата, се пробвам най-малко малко да обясня моето мислене. Интересувам се от моите ученици, които са тук. Нямам нищо против Кепа, нито по отношение на който и да е различен “, сподели френският треньор.

ПСЖ взима в комплект Зизу и Роналдо?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР