Говорител на граничните власти на Газа заяви пред Ройтерс, че

...
Говорител на граничните власти на Газа заяви пред Ройтерс, че
Коментари Харесай

Израелските танкове установиха контрол върху палестинската страна на границата на Газа с Египет


Говорител на граничните управляващи на Газа съобщи пред Ройтерс, че пунктът откъм палестинската му страна е затворен поради наличието на израелски танкове. От армията прецизираха, че специфични елементи претърсват региона.

Освен това израелски сили работят в тъкмо избран регион в източната част на град Рафах, оповестява още Българска телеграфна агенция. Израелските Сили за защита споделиха още, че по-голямата част от хората в региона на военните интервенции са били евакуирани.

Армията на Израел сподели още, че от съображения за сигурност е затворен и израелският контролно-пропускателен пункт " Керем Шалом " - там, където се събират границите на Израел с линията Газа и с Египет, южно от граничния контролно-пропускателен пункт " Рафах ". " Керем Шалом " ще бъде отворен сега, в който обстановката по сигурността го разрешава, посочи армията.

По-рано през днешния ден пред Асошиейтед прес представител на палестинските служби за сигурност и египетски представител обявиха, че израелски танкове са влезнали в град Рафах и са стигнали на 200 метра от пропускателния пункт.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР