Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан уточни, че не планира

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан уточни, че не планира
Коментари Харесай

Зидан: Реал Мадрид не се нуждае от нови футболисти

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан посочи, че не възнамерява привличането на нов футболист за сметка на отиващия в Байерн (Мюнхен) Алваро Одриосола. Десният бранител лети през днешния ден за Германия, където ще бъде преотстъпен до лятото.

“Няма да се разделим с един футболист, с цел да вземем различен. Скамейката е задоволително дълга. Не мисля, че ще притеглим нов състезател, само че въпреки всичко до 31 януари всичко може да се случи”, съобщи треньорът. Вчера " лос меренгес " оповестиха прехвърлянето на младия бразилец Рейниер Жезус, който обаче към този момент ще играе в дубъла.
Ready for the Copa del Rey!
@Benzema
@UnionistasCF#RMCopa | #HalaMadrid pic.twitter.com/uLn0J5pQ2U
— Real Madrid C.F. (@realmadriden) January 21, 2020
Утре вечер (22:00 ч.) Реал гостува на третодивизионния Унионистас де Саламанка в дуел от шампионата за Купата на Испания. Зидан разкри, че Гарет Бейл и Хамес Родригес се завръщат в отбора, откакто пропуснаха борбата със Севиля през уикенда. “Двамата не просто се появяват и изчезват от състава. През предходната седмица те имаха неразположения. Но в този момент са подготвени за игра”, изясни Зидан по отношение на информациите, че въпросните футболисти са били извадени поради слаба форма.

Французинът не желае да се оплаква авансово от предстоящото неприятно положение на терена в Саламанка, който през днешния ден беше затрупан със сняг. “Всички играчи стартират кариерите си на неприятни терени. И при мен беше така”, добави наставникът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР