Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти увери, че остава в

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти увери, че остава в
Коментари Харесай

Анчелоти обяви, че остава начело на Реал Мадрид

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти увери, че остава в клуба и за идващия сезон. В сряда вечер отборът му беше детрониран в Шампионската лига след провалянето с 0:4 от Манчестър Сити на реванша от полуфиналите, а загуби и купата си в Ла Лига, където първенец към този момент е Барселона.

Имаше упования, че италианецът може и да не продължи на “Сантиаго Бернабеу ”, още повече че Бразилската футболна федерация не крие, че желае да го назначи за селекционер на “златистите ”.

“През идния сезон ще съм в Реал и ще се боря за нова купа от Шампионската лига - безапелационен беше Анчелоти пред “Канал + ”. - Никой не се съмнява в мен. Мисля, че преди 15 дни президентът (Флорентино Перес - б.р.) беше явен за това. ”

Договорът на експерта с “кралете ” е до лятото на 2024 година. Наскоро той сподели, че би желал да остане в Реал още 10 години.
 Анчелоти: Трябва да си създадем изводите от тази загуба Анчелоти: Трябва да си създадем изводите от тази загуба
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР