Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се застъпи за Серхио

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се застъпи за Серхио
Коментари Харесай

Анчелоти взе позиция по казуса със Серхио Рамос

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се застъпи за Серхио Рамос, който тези дни се отдръпна от националния отбор на Испания. 36-годишният бранител разкри, че новият селекционер на тима Луис де ла Фуенте му е споделил, че няма да разчита на него. Рамос смята, че възрастта му е била една от аргументите за това, само че е несъгласен и се смята за ощетен.

В същото време Анчелоти реализира триумфи в Реал с помощта 37-годишния Лука Модрич, 35-годишния Карим Бензема и 33-годишния Тони Кроос.

“Въпросът за годините е еднакъв както за ветераните, по този начин и за младите - съобщи Анчелоти. - Ако един футболист си прави работата, няма потребност му гледаш персоналната карта. Ако на 17 години той заслужава да играе, пускай го на терена. Но пък и не би трябвало да залагаш на него, в случай че той не заслужава и не е по-добър от някого различен. Същото се отнася и за 36-годишния ”.
 Серхио Рамос се обиди и сподели, че повече няма да играе за Испания Серхио Рамос се обиди и сподели, че повече няма да играе за Испания
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР