Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, похвали Джуд Белингам

...
Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, похвали Джуд Белингам
Коментари Харесай

Анчелоти: Всеки, който носи фланелката на Реал, трябва да има манталитет на победител

Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, похвали Джуд Белингам за следващия му значим гол с екипа на кралския клуб. Английският национал се разписа в четвъртата минута на добавеното време против Унион Берлин, с цел да донесе триумфа с 1:0 на Реал на старта на Шампионската лига.

„ Второто полувреме беше по-добро за нас. Хубаво е, че този път не допуснахме гол. Унион не ни остави съвсем никакви пространства. Белингам има класа, а и шансът е с него, тъй като постоянно се оказва на точното място, както беше и против Хетафе. Когато нападна от втора позиция, той е доста рисков. Използва интелигентността си и това му оказва помощ “, съобщи Анчелоти.

„ Отборният ни дух е на доста високо равнище. Всеки, който облече фланелката на Реал, би трябвало да има нрав на победител “, продължи италианецът.

„ Винисиус сигурно ни липсва, тъй като е един от най-хубавите нападатели в света. Той умее да прави разликата. Хоселу се оправи отлично и още веднъж можеше да вкара гол. С него сме по-опасни във въздуха “, добави Анчелоти.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР