Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти официално преподписа своя договор

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти официално преподписа своя договор
Коментари Харесай

Карло Анчелоти остава в Реал Мадрид до 2026-а година

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти публично преподписа своя контракт с клуба, който ще го задържи на " Сантяго Бернабеу " до лятото на 2026-а година, оповестиха от " лос бланкос " на своя уебсайт.

Решението на италианския експерт да остане в Мадрид и през идващите два сезона поставя изрично завършек на спекулациите, че той може да стане новият селекционер на националния тим на Бразилия.

Припомняме ви, че понастоящем Анчелоти кара своя втори интервал отпред на Реал, като в първия случай през сезони 2013/14 и 2014/15 той завоюва Купата на краля, Шампионската лига, Суперкупата на УЕФА и международното клубно състезание.

След къси престои по други тимове в Европа италианският експерт се завърна в испанската столица през 2021-а година и още през първата акция изведе " Кралския клуб " до купата в Ла Лига, като към този трофей той прибави по още един от гореизброените съревнования.

Тези му триумфи трансфораха Карло Анчелоти в най-успешния треньор в историята на Шампионската лига с цели 4 купи, като също така 64-годишният ментор е единственият, който е извеждал тимове до купите в петте топ шампионати на Европа - Италия, Англия, Франция, Германия и Испания.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР