Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обърна внимание, че прекалено

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обърна внимание, че прекалено
Коментари Харесай

Анчелоти: Ставаме все по-силни и няма да отпишем нито един турнир

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обърна внимание, че прекомерно многото дуели стартират да “тежат ” на играчите му. Той изясни и за какво клубът не притегли никого през януарския пазар. Ето какво сподели той на конференцията си преди отсрочения мач против Валенсия, който е в четвъртък вечер.

Календарът на Реал Мадрид 
Ние не отписваме нито един шампионат, в който участваме. На полуфинал сме за Купата на Испания, в ШЛ сме на 1/8-финал, на Световното клубно състезание сме на полуфинал… Нашият клуб не загърбва даже обособен мач. Важно е по какъв начин разпределяш силите на футболистите си, тъй като календарът е доста претрупан, а и нещата не се усъвършенстват в това отношение. Лигата желае своите си неща, ФИФА си “гони ” своите, УЕФА също има разнообразни проекти, Федерацията и тя… Не ни остават никакви почивни дни. Това ме отегчава. Това е сериозен проблем, тъй като в случай че футболистите ми се преуморят, би трябвало да завършваме. Всички сме въодушевени, когато се борим във всички съревнования, само че има някакъв предел. Всички дружно би трябвало да създадем нещо по тематиката.

Уволнението на Гатузо от Валенсия 
Един треньор бива освобождаван освен поради своите неточности, а и с цел да се предизвика смяна в отношението на футболистите. Сега ще забележим един по-мотивиран отбор на Валенсия. За един треньор е част от работата, когато го гонят. Няма ментор, който да не е бил уволняван. Може би единствено Гуардиола не е бил. Но в случай че той продължи да работи, един ден и него ще го изритат. Мен персонално са ме освобождавали от тимове по целия свят, само че ето ме тук в този момент.

Разликата от 5 точки от Барселона 
Винаги можеш по-добре. Има доста точки за печелене, или пък са малко… не знам. В момента имаме вяра в силите си и е видно, че подобрихме изявите си. Ще се борим във всички шампионати, тъй като тимът ни става по-силен. Спадът през януари беше предвидим.

Трансферният пазар 
Не взехме никого, тъй като не се нуждаехме от нови футболисти. Ако преди този момент си възнамерявал добре нещата, след това през зимата не е нужно да се обръщаш към пазара.

Офертите към Бензема и Модрич от Саудитска Арабия 
Не помня двамата да са идвали в моя офис, тъй като те не се нуждаят от моите препоръки. Легендите на Реал би трябвало да приключват кариерата си в Реал.
 Нестандартно предложение към Бензема и Модрич от Близкия изток Нестандартно предложение към Бензема и Модрич от Близкия изток
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР