Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира зрелищното равенство 3:3

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира зрелищното равенство 3:3
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Състезавахме се на ниво и ако го направим отново през следващата седмица, можем да продължи

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти разяснява зрелищното тъждество 3:3 сред " лос бланкос " и Манчестър Сити в първия двубой посред им от четвъртфиналите в Шампионската лига.

На " Естадио Сантяго Бернабеу " в испанската столицата двата тима изиграха доста зрелищен дуел, а след последния съдийски сигнал Анчелоти съобщи, че " равенството е пристигнало след здрава борба "

" Това бе е един добре уравновесен дуел. И двата състава се конкурираха на най-много. Равенството пристигна след здрава борба. Докато ги пресирахме, бяхме в добра форма. Опитвахме се да се възползваме от нашия потенциал да играем бърз футбол. Те означиха ранен гол и почтено казано, никой не очакваше изстрел от там. Но ние реагирахме добре, играхме чудесно за 60 минути. Манчестър Сити обаче вкара два неспасяеми гола. Не мисля, че това, че допуснахме попадение толкоз рано ни се отрази на нас или на нашата душeвност ", показа треньорът на мадридчани.

Опитният експерт приказва и за изненадващото си решението да заложи на Родриго по левия фланг на офанзивата, където нормално играе неговият бразилски съотечественик Винисиус.

" Мисля, че изненадахме Сити с тази концепция. Вторият ни гол беше след съвършено придвижване - страхотна композиция сред Винисиус и Родриго. Те са страхотни, когато комбинират и основават доста шансове ", сподели италианският експерт.

Накрая най-успешният ментор в историята на Шампионската лига призна, че му се желало Реал да вземе преимущество след първия конфликт със Сити, само че все пак той е удовлетворен от видяното.

" Очевидно искахме да вземем малко преимущество преди втория мач, само че мисля, че би трябвало да сме удовлетворени от много неща довечера. Състезавахме се на равнище и в случай че го създадем още веднъж през идната седмица, можем да продължим ", приключи Карло Анчелоти.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР